AIK Hockey är den första svenska idrottsklubben som aktivt nu väljer att belöna supportrar för deras lojalitet till klubben som de älskar. 

Ni supportrar fick skicka in namnförslag på det lojalitetsprogram klubben nu lanserar - vilket resulterade i en omröstning. Valet föll till slut på DE33, som är en koppling till den meste AIK-aren - David Engblom och det nummer han bar i den svartgula tröjan. 

David Engblom kom till klubben säsongen 95/96. Han blev klubben trogen 15 säsonger som spelare. David Engblom symboliserar ordet lojalitet i den form att han valde att stanna kvar i AIK Hockey när klubben tvångsdegraderades till Division 1 och var därefter med på resan tillbaka till högstaligan i svensk hockey. 

Lojalitetsprogrammet ger dig som supporter olika typer av förmåner. Dessa förmåner tas ut genom ett poängssytem som baseras på antalet gånger du köpt en biljett till AIK Hockeys hemammatcher under årets säsong via internet. 

Ju tidigare du köper en match - desto fler poäng kan du tillgodoräkna dig.          

Gratis att registrera sig

Det är givetvis kostnadsfritt att vara med, det enda som krävs är att du registrerar dig och du kan se dina poäng och kan börja nyttja dem direkt.

Klubben siktar på att utveckla koncepeptet ytterligare under säsongen där du som är medlem i lojalitetsprogrammet kan utnyttja dina poäng i andra former än bara biljettköp. 

Personen bakom namnförslaget var AIK-supportern Christian Bjernudd.  
– David Engblom bar nummer 33 i AIK Hockey och är lojaliteten personifierad. David har varit med på hela resan - som spelare, lagkapten, materialare och nu assisterande tränare. Han har flest matcher i AIK genom tiderna och är både en kulturbärare och ikon. 

– DE33 är lojala AIK:are. Vi stöttar AIK Hockey och ska aldrig ge upp. Vi ska gå upp till svensk hockeys finrum igen!

TILL LOJALITETSPROGRAMMET ›› 

ORDINARIE MATCHBILJETTER ››