Över 3000 biljetter bokade till Gratismatchen
Publicerad: 2020-01-02
herr
Det är stort intresse för Gratismatchen och med 15 dagar kvar har vi redan passerat 3000 bokade biljetter.

Hemmamatchen mot Södertälje den 17 januari är utnämnd till säsongens Gratismatch. Ett arrangemang där klubbens samarbetspartners går ihop tillsammans och betalar inträdet vilket möjliggör att supportrar kan se matchen gratis. Ett arrangemang som skapar en publikfest utöver det vanliga.

Förutom en härlig inramning kommer klubben även att hylla en av de allra största - Ulf "Lill-Pröjsarn" Nilsson innan matchen med en tröjhissning.

Om det finns biljetter kvar på matchdag delas de ut vid biljettkassan - gratis. Vill du vara helt säker på att få en biljett och dessutom bättre platser finns möjligheten att förboka biljetter för endast 25:-/st. Först till kvarn gäller, ju tidigare du bokar desto bättre platser kommer du få. Boka din biljett här ››

Nyhet för i år - du kan bidra som privatperson

Nytt för i år är att du även kan bidra till Gratismatchen som privatperson. Du kan bidra med 10, 20 eller 50 öre per åskådare via formuläret nedan.

Exempel:

Bidrar du med 10-öre/åskådare och det kommer 8094 åskådare till matchen blir kostnaden 809,4 kr.

Genom att bidra som privatperson har du, likt företagen som bidrar, rätt att ta ut upp till 50 biljetter till matchen. Efter att du valt ditt bidrag i formuläret nedan nämnt "Gratismatchen (privat)" kontaktar du [email protected] för mer information.

Ditt namn kommer även att exponeras på både hemsidan och mediakuben under aktuell match.

Tillsammans gör ni en stor skillnad!

Stort samhällsengagemang möjliggör en spännande hockeyupplevelse

Förutom att bidra ekonomiskt till klubben möjliggör även ditt stöd till Gratismatchen att personer som i vanliga fall inte gästar Hovet kan få ta del av en spännande hockeyupplevelse.

Som företag betalar du 1 kr per åskådare och möjliggör för en viktig publikmatch för AIK Hockey. Samtliga företag som ställer upp erhåller följande:

  • En plats till middag inför matchen tillsammans med övriga företag som är med i Gratismatchen – köp extra platser för 595 kr/st
  • Företagsnamn på aikhockey.se
  • Samlingsannons i matchprogram för den aktuella matchen.
  • Möjlighet att boka 50 biljetter till matchen.
  • Är med i utlottningen av en sargskylt till säsong 20/21.

Vill du eller ditt företag vara med på Gratismatchen, kontakta:

Sevve Saberi 076-002 26 11

Mats Thelin 076-886 38 11

Eller anmäl dig via formuläret nedan:

AIK Ishockey