Nätverkets första träff - en succé

22 september 2017 17:00

AIK Hockey höll under fredagsförmiddagen säsongens första träff för sina nätverkspartners på Scandic Anglais i centrala Stockholm. - En otroligt inspirerande träff, säger Katties Brunberg, ansvarig för AIK Hockey Business Network.


Det var en mycket lyckad träff som AIK Hockey arrangerade för sina nätverkspartners.
På menyn stod, förutom en lunchbuffé, presentationer av VD Anders Olson, sportchef Anders Gozzi och dagens gästföreläsare Håkan Leeman från Nine Yards.

Temat för dagen var “Hur blir sponsorskap lönsamma?” som Håkan Leeman höll en uppskattad föreläsning om.

– Fantastiskt roligt att lyssna på Håkan, han är väldigt kunnig. Man förstår att han skämtsamt kallas sponsringsnörd för han är verkligen kunnig på området. Han har jobbat med de här frågorna sedan mitten av 90-talet med såväl idrottsklubbar som näringsliv. Det kändes verkligen jättebra att kunna dela hans kunskap med våra sponsorer. Man märkte att många satt flitigt och både nickade och noterade vilket brukar vara ett gott tecken på att det är intressant, säger Katties.

Framförallt var Katties nöjd över de många sponsorerna som ville vara med på träffen.

– Det var kul att så många ville komma idag, jag hoppas och tror att vi gav dem någonting tillbaka idag, som tack för att de sponsrar AIK Hockey. Det var en otroligt inspirerande träff.

Vad får man som företag ut av ett medlemskap?

– Du får komma på sådana här träffar och lyssna på intressanta föreläsningar. Som på ett eller annat sätt kan tillhandahålla inspiration och kunskap till just ditt företag. Dessutom får du möjligheten att knyta kontakter till de andra företagen i nätverket. Våra partners får även vår hjälp till möjligheten att göra affärer inom nätverket. Vi hjälper till att skapa kontaktvägar, att öppna dörrar. AIK Hockey blir en gemensam nämnare att samlas kring, berättar Katties.

Om detta låter intressant blir du enklast medlem i nätverket genom att kontakta Katties Brunberg på 073-8091367, alternativt på mail: [email protected]

– Alla företag är välkomna! Vi står för inspiration, kontakter och möjligheten att göra affärer för inom ramen av nätverket. Plus ett personligt engagemang i det, säger Katties.

Nästa nätverksträff är den 10 november, veckan efter det bjuds det på nätverkshockey.

– Då hoppas vi många är med och vågar utmana sig själva, hälsar Katties.