Skoda ny huvudpartner: ”Vi tror stenhårt på AIK”

26 mars 2020 09:13

Igår kunde AIK meddela att klubben slagit rekord i antal sålda biljetter. På vägen dit låste ni supportrar upp olika nivåer - en av dessa var att Skoda nu tog klivet upp som ny huvudpartner.


AIK Hockeys VD, Anders Olson, om det nya avtalet med Skoda:

– Det känns fantastiskt att Skoda utökar och höjer upp sitt partnerskap med oss i en tid av ovisshet som just nu råder. Det är ett bra betyg på att Skoda tror på oss och vill vara en del av vår framtid, säger Anders och fortsätter:

– Vi har haft ett partnerskap under ett antal år, men inte på basis av ett flerårsavtal som det nu blir fråga om, vilket ger både oss och Skoda möjlighet att arbeta tillsammans mer långsiktigt. Skoda är bra på att aktivera sitt sponsorskap med oss och delta i alla de initiativ vi tar för att Skoda ska få ut mesta möjliga av vårt partnerskap. De är även med och deltar på ett väldigt konstruktivt sätt i vårt arbeta att utveckla vår kommersiella plattform. Ett arbete vi ser fram emot att få utveckla under de kommande åren.  

Rekordjakten fortsätter

Rekordjakten är dock inte över. Nu är siktet instället på att slå svenskt rekord som är på 31 144 biljetter.

Swisha till 123 120 93 03 och sprid ordet vidare till dina kompisar. Tillsammans ska vi slå rekordet!

Som tack för ert stöd kan AIK Hockey tillsammans med klubbens partner Menswear erbjuda er möjligheten att köpa A-lagets jacka till ett rabatterat pris. Och där 20% av beloppet går direkt till AIK Hockey. Köp din lagjacka här ››