Affärsnätverket fortsätter att växa

7 augusti 2017 14:26

Allt fler företag involverar sig i AIK Hockey Business Network. – Att så många väljer att engagera sig visar att vårt koncept passar många, säger Katties Brunberg, ansvarig för AIK Hockey Business Network.


Till kommande säsong gör klubben ett omtag gällande nätverket. Fokus kommer att ligga på att stötta AIK Hockeys partners till att knyta kontakter och utveckla gemensamma affärer, inom ramen för nätverket, AIK Hockey Business Network. Flera företag har visat intresse och många har nu valt att gå med.

– Vårt nätverk har möjligheter att erbjuda något för alla, och det är glädjande att så många ser den möjligheten. Det är ett koncept som vi tror på och ett bra sätt att få kontakt med potentiella kunder, säger Katties Brunberg.

Under säsongen kommer klubben att erbjuda fem större träffar, frukost eller lunch, centralt i Stockholm. Träffarna blandar sportslig information om AIK Hockey med intressanta föreläsare som fyller på med kunskap, energi och inspiration.
AIK Hockey hjälper dig även att knyta kontakt med minst tre andra nätverksmedlemmar/företag för att skapa affärsmöjligheter.

Första träffen 22 september - Hur blir sponsorskap lönsamma?

Nätverkets första sammanträde är den 22 september på Scandic Anglais Stockholm klockan 11:30 - 13:00. Det bjuds på lunch samt intressant föreläsning av Håkan Leeman, sponsringsstrateg på Nine Yards, under temat: ”Hur blir sponsorskap lönsamma?”

– Alla kan genom en genomtänkt strategi och aktivering öka värdet av sitt sponsorskap genom en större kunskap om sponsringens möjligheter och utmaningar. Håkan Leeman, sponsringsstrateg på Nine Yards. Sponsring är en form av kommunikation som är förledande enkel att förstå, men avancerad att arbeta med. Dessbättre finns det många metoder att tillämpa för att värdet av sponsorskapet ska öka och till och med bli lönsamt, berättar Håkan.

Anmäl dig redan nu till första nätverksträffen, 22 september, Scandic Anglais Stockholm, klockan 11.30-13.00 till Katties Brunberg.
[email protected]073-8091367

Klicka här för att läsa mer om AIK Hockey Business Network ››

Håkan Leeman har i mer än 20 år arbetat med sponsring och kommersiella rättigheter. Han har bland annat tagit fram kommersiella koncept för SHL, Friidrottsförbundet, Svenska- och Internationella Ridsportförbundet med flera. De senaste 10 åren har Håkan varit rådgivare i sponsringfrågor till större frågor som Ericsson, BMW, ÄF, If med flera.