Leksand vände och vann
Publicerad: 2021-11-21
dam
AIK tog ledningen i bortamatchen mot Leksand, men efter att hemmalaget kvitterade och tog ledningen kunde AIK inte komma ikapp.

AIK:s Felicia Levin, som gjort tre mål den här helgen, inledde målskyttet drygt sex minuter in i första perioden. Detta tätt följt av Lisa Johansson som utökade AIK:s ledning till 2-0. Men därefter var det Leksand som tog vara på ett par missar i AIK:s spel. Inom knappt fem minuter kunde Leksand hämta upp till 2-2 och även ta över ledningen med 3-2. I andra perioden utökade de till 4-2 men trots att AIK hämtade upp till 4-3 genom Vendula Pribylova i slutet av perioden hann man aldrig kvittera i tredje perioden som förblev mållös även för Leksand.

Nu åker laget hem till Stockholm och laddar upp inför derbyt borta mot Djurgården på torsdag.