Line Bialik fortsätter i AIK.
Publicerad: 2019-05-30
Dam
Kommande säsong blir den sjunde raka för Line Bialik i AIK. Norskan menar på att förutsättningarna att kombinera hockeyn med privatlivet är det som har gjort att forwarden har valt att fortsätta.
  • För mig betyder det mycket att kunna klara av min jobbvardag kombinerat med elitsatsning. Där tycker jag AIK förbättrar sig år efter år. Vi tränar på bra tider och allt är fixat när man kommer ner till Ritorp, berättar Line.

En nyhet för laget i år är att laget kommer börja träna på morgonen, även det tror Line kan bidra till utveckling, både hos individen och laget.

  • Att vi tränar ett par gånger i veckan på morgonen kommer att frigöra tid och förhoppningsvis höja kvaliteten på både träning och återhämtning. Nu finns det verkligen förutsättningar att utvecklas i AIK och samtidigt ha ett liv vid sidan om hockeyn och det lägger grunden för bra prestationer.

Jared är så klart glad över att Linnea fortsätter i AIK.

  • Line är viktig för vårt lagbygge. Hon är en erfaren spelare och har en hög nivå på sitt spel. Hennes skridskoåkning kan ändra matchbilden både offensivt och defensivt. Hon är otroligt vältränad och är en ledare både på och av isen.

Målet för Line denna säsong är solklart.

  • Jag vill vara en bra förebild för dem yngre med allt vad det innebär och såklart producera fler poäng som bidrar till lagets framgång, avslutar Line.

Kontraktet är skrivet över kommande säsong.

AIK Ishockey