Lyckad nätverksträff på AIK Hockeys kontor
Publicerad: 2018-03-20
NYHET
I fredags var det dags för medlemmarna i AIK Hockey Business Network att träffas. Den här gången på AIK Hockeys kontor på Gårdsvägen i Solna.

Fredagens föreläsning handlade om hur värdegrund bygger framgång. Vi fick lyssna på Max Bergander, föreläsare, författare och värdegrundsansvarig i AIK Fotboll.

Föreläsningen handlade om att företagens värdegrund bygger människor och människor bygger framgångsrika företag, rätt använt leder värdegrundsarbetet till prestation och resultat. Medarbetare som trivs och mår bra har större chans att tillsammans bygga upp ett välmående företag. Det var en väldigt intressant föreläsning som gav upphov till många diskussioner.

Efter föreläsningen var det dags för nätverkande. – Det var kul att se så många personer sitta och diskutera och förhoppningsvis hitta gemensamma affärsmöjligheter, säger Katties Brunberg, ansvarig för nätverket hos AIK Hockey.

Nästa nätverksträff för medlemmarna i AIK Hockey Business Network är lunchmöte den 4 maj. Mer information kommer närmare mötet.

AIK AIK Ishockey