AIK Hockey 100 år – Boken!

11 mars 2021 13:22

Hans Bolling och Anders Johrén kan nu presentera 100 ÅR MED AIK HOCKEY, en berättelse om AIK hockey, från starten 1921 till och med sista matchen säsongen 2019/2020. Beställ hela AIK Hockeys historia för 495:-, eller köp den exklusiva, signerade, bibliofilupplagan som endast finns i 250 exemplar!


Boken är ett resultat av många års forskningsarbete. I detta mäktiga bokverk bjuds läsaren på en mycket underhållande och läsvärd presentation av det mesta och det bästa av allt det som hänt under de 100 år som AIK har spelat ishockey.

En fantastisk text-, bild- och faktakavalkad på hela 560 sidor, de flesta i färg. Från de största ögonblicken med alla SM-guld till ishockeyns vardag. Mer än halva boken utgörs av en kronologisk berättelse, år för år, med det viktigaste som hänt i AIK.

Dessutom presenteras samtliga herrspelare som gjort tävlingsmatcher för AIK:s A-lag, 770 spelare, med fakta och, för nästan alla, bild. Helt enkelt kvalificerad nöjesläsning för gamla som unga AIK- och ishockeyvänner!

Beställ boken för 495:- redan idag genom att klicka här ››

Boken 100 år med AIK Hockey kommer även finnas i ett mindre antal på AIK Hockeys kontor i Solna, där du kan betala via Swish och få boken direkt i handen.

Boken ges ut av Idrottsförlaget i Västerås AB, i samarbete med och till förmån för AIK Ishockey AB.

Finns även i exklusiv och begränsad upplaga!

Boken ges även ut i en begränsad och exklusiv bibliofilupplaga. Bibliofilupplagan är tillverkad i 250 numrerade unika exemplar! Handinbunden i skinn, med guldsnitt och levereras med tillhörande skyddskassett att förvara boken i.

Upplagan är originalsignerad av: Bert-Ola Nordlander, Anders ”Ankan” Parmström, Leif ”Honken” Holmqvist, Ulf ”Lill-Pröjsarn Nilsson, Rolf ”Råttan” Edberg, Leif Holmgren, Mats Ulander, Peter Gradin och Mats Thelin.

För mer information och intresseanmälan för bibliofilupplagan hänvisar vi till Idrottsförlagets hemsida ››