Vi välkomnar Nicklas Heinerö tillbaka till AIK

21 oktober 2015 14:20

Idag blev det klart med en förstärkning till AIK. Det är den 23-årige forwarden Nicklas Heinerö som kommer att ansluta till spelartruppen. Nicklas som har ett förflutet i AIK kommer närmast från spel i SHL och Djurgårdens IF.
- Nicklas är en gammal AIK:are som har hittat hem igen, kommenterar sportchefen Anders Gozzi.


När AIK spelade i SHL senast fick Nicklas Heinerö chansen att göra debut i högsta ligan. Nicklas producerade då kontinuerligt med poäng för AIK:s J20-lag och ansågs vara en talangfull forward med god potential. Seniorspelet fortsatte sedermera i Huddinge IK där Nicklas fortsatte att producera poäng. Djurgårdens IF, som då spelade i HockeyAllsvenskan såg potentialen och värvade den uppåtgående forwarden för att hjälpa dom i deras resa mot SHL. Nu är Nicklas tillbaka i klubben där han gjorde sina första SHL-matcher och ska vara med om en ny resa:
- Nicklas spelade i AIK hela juniortiden på elitnivå, han är en gammal AIK:are som har hittat hem igen, säger sportchef Anders Gozzi och fortsätter med att gå in på Nicklas kvalitéer:
- Det är en spelare med bra spelsinne och teknik, han kommer definitivt att spetsa till vår forwardssida.

Nicklas ansluter till spelartruppen omedelbart och är spelklar redan till helgens bortamatch mot Sundsvall Hockey. Avtalet är skrivet till 2017