Combimix förlänger med AIK Hockey
Publicerad: 2020-06-09
För fjärde året i följ väljer Combimix att förlänga sitt partnerskap med AIK Hockey. Skillnaden i år är att företaget skriver ett flerårsavtal. – Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete, säger Ronnie Stjärnsvind.

Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA. Nu har de ingått ett avtal med AIK Hockey som sträcker sig över flera år.

– Att förknippas med AIK Hockey gynnar oss. Vi är själva AIK:are men ser även affärsmässiga fördelar genom att bland annat kunna bjuda med oss kunder till matcherna, säger Ronnie Stjärnsvind.

Säsongen som kommer bli fjärde raka för Combimix som partner till AIK Hockey.

– Vi är väldigt nöjda över samarbetet. Vi har en bra kommunikation med marknadsavdelningen och arrangemangen är bra. Det är alltid trevlig stämning när vi är på plats.

Combimix har bland annat valt att få ta del av populära företagshockeyn som arrangeras i samband med hemmamatcherna.

– Det är ett väldigt roligt arrangemang där man får chansen att damma av sina gamla skridskor och köra lite. Men det är främst i syfte att höja teambuilding och kundvård där vi bjuder in kunder för att knyta kontakter.

Läs mer och företagshockey här ››

Läs mer om Combimix här ››

AIK Ishockey