Nu startar lagbygget 21/22
Publicerad: 2021-04-09
Än är det långt kvar tills pucken släpps i SDHL och HockeyAllsvenskan säsongen 2021/2022 – Men lagbygget är redan i full gång!

Tidigare idag gick AIK ut med vilka spelare som inte kommer att spela i klubben kommande säsong. Men trots att säsongen är långt bort är goda nyheter bara runt hörnet! Håll utkik här på hemsidan och i våra sociala kanaler (Facebook, Instagram och Twitter) för senaste nyheterna.

Vi lämnar över ordet till våra sportchefer som ger sin syn på lagbygget och kommande säsong:

Jared Cipparone:

"Vårt mål för kommande säsong är att återetablera oss som ett topp-5 lag. Det är viktigt att vi hittar rätt spelare som passar in i de rollerna som vi anser är viktiga för just det ändamålet. Trots att förra säsongen inte slutade i närheten av där vi ville, så finns det många viktiga och starka bitar att fortsätta bygga på och addera till."

Christoffer Malm:

"Det finns en bra grund att bygga på. Vi kommer jobba på att få in människor med rätt personlighet som är bra i grupp och som alltid sätter laget framför jaget, även få in en lite större bredd vilket kommer generera konkurrens samt en tävlan som vi eftersträvar. Vi kommer även till en början ha uppe ett antal spelare från vårt juniorprogram som får känna på hetluften och tävla om en tröja och förhoppningsvis får vi även denna säsongen se ett antal juniorer spela tävlingsmatcher för vårt representationslag. Vi ska spela en fartfylld hockey med kontroll på pucken och ska vara ett lag som är extremt jobbiga att möta varje kväll."

AIK Hockey