Fira AIK:s födelsedag med seriefinal på Hovet

12 februari 2018 10:20

Nu på torsdag fyller AIK 127 år. Dagen kommer vara fylld med svartgula aktiviteter och som avslutas med att se AIK ta emot Timrå IK i en het seriefinal på Hovet.


Födelsedagsfika - 07.00 - 10.00

Redan klockan 07.00 inleds dagen på Wienercafét i centrala Stockholm, på den platsen som klubben grundades på av Isidor Behrens för 127 år sedan. Den bakre delen av matsalen är - likt förra året - reserverad för AIK:are.

Kransläggning - 12.00

Klockan 12.00 är det så dags att bege sig till grundaren Isidor Behrens gravplats på Norra begravningsplatsen med adressen Solna kyrkväg. Historikgruppen är på plats för att lägga krans på graven. Isidor Behrens gravplats är belägen i kvarter 17 C och gravplatsens nummer är A 637.

Seriefinal - 19.00

På kvällen fortsätter firandet på ett välfyllt Hovet och seriefinalen mellan AIK och Timrå IK. Det Hockeyallsvenska toppmötet har nedsläpp kl. 19.00.
Boka dina biljetter till seriefinalen här ››

Nyttja dina bonuspoäng i DE33

Lojalitetsprogrammet DE33 ger dig som biljettköpare till AIK Hockeys hemammatcher olika typer av förmåner. Dessa förmåner tas ut genom ett poängssystem som baseras på antalet gånger du köpt en biljett till AIK Hockeys hemammatcher under årets säsong via internet.
Registrera dig nu och nyttja dina bonuspoäng ››