Säkra ditt säsongskort med hjälp av Swish

14 maj 2018 10:52

AIK Hockey har fått en fin start på säsongskortsförsäljningen och släpper nu en Swishkampanj. Att köpa Familjekort och Klackkort har aldrig varit lättare!


Kommande säsong kommer bli en av de hetaste och viktigaste på länge. Ditt stöd behövs – köp ditt säsongskort redan idag och säkra din plats till hockeyfesterna!

Anders Gozzis arbete med att bygga en slagkraftig trupp är i full gång. Nu kan du göra hans arbete lättare i och med att säkra ett säsongskort till kommande säsong.

Vid köp av säsongskort är du garanterad en plats till samtliga hemmamatcher i grundserien.

FAMILJEKORT

AIK Hockey ser ut att spela 17 av 26 hemmamatcher kommande säsong på fredag, lördag och söndag. Det öppnar upp möjligheten till ett förmånligt familjekort. I familjekortet betalar du 1000 kr/vuxen och 500 kr/barn, minst en vuxen per barn och kortet gäller för samtliga hemmamatcher AIK Hockey spelar i grundserien.

Nu kan du smidigt och enkelt köpa ditt Familjekort eller Klackkort via Swish. Endast tre enkla steg behövs för att du ska säkerställa att du har ett säsongskort till kommande säsong. Dessutom fär du rabatterat pris om du köper ditt kort via Swish.

Familjekort:

  1. Swisha 1000 kr/vuxen & 500 kr/barn till 123 120 93 03. (Max en vuxen/barn)
  2. Ange din mejladress i meddelandefältet.
  3. KLART! (kortet levereras i slutet av augusti)

KÖP DITT KLACKORT VIA SWISH

Klakckort:

  1. Swisha 1500 kr till 123 120 93 03.
  2. Ange din mejladress i meddelandefältet.
  3. KLART! (kortet levereras i slutet av augusti)

Mer information om Familjekorten hittar du här ››

Mer information om säsongskorten hittar du här ››