Johan säkrade ett säsongskort för resten av livet!
Publicerad: 2021-07-13
herr
Det är inte bara i den vanliga säsongskortsförsäljningen som siffran på antal sålda stiger, nu kan vi med stor glädje presentera att Säsongskort | För all framtid nr 28 har sålts och supportern Johan Ärlerud har säkrat sin plats på AIK Hockeys hemmamatcher livet ut!

{!a}

Säsongskort | För all framtid är kortet för dig som vill vara lika självklar på din plats på läktaren som de svarta färgerna på våra matchtröjor. Genom att investera i ett Säsongskort | För all framtid säkrar du din plats på AIK Hockeys hemmamatcher i hela ditt liv genom uppvisandet av det guldklädda metallkortet där ditt namn är ingraverat. Vill du även låta säsongskortet gå i arv en genereation och gälla även hela dennes liv kan du addera generationstillägget som gör det möjligt.

Hela 28st Säsongskort | För all framtid har nu sålts sedan de släpptes i april 2020. Senast att bli en del av den exklusiva skaran livstids-säsongare är supportern Johan Ärlerud, som blev ägare till det 28:e För all framtid kortet.

–Jag har inte fått själva kortet än, men det känns jättebra! Mina nära och kära kommer nog tycka att det är väldigt häftigt, de vet ju hur inbiten jag är, berättar Johan och uttrycker att han spänt väntar på att få det fysiska guldkortet levererat.

Johan har tidigare haft säsongskort på långsidan med sitt "gäng" som brukar gå och se matcherna tillsammans. Däribland finns Fredrik Jonsson Cederling, även han ägare av ett Säsongskort | För all framtid och även initiativtagare till att skänka klackkort till "gaphalsar" som inte själva har möjlighet att köpa ett. Johan avslöjar att Fredrik "har legat på oss andra litegrann" och att det är lite hans förtjänst att Johan nu investerat i ett livstidskort.

Johan Ärlerud berättar att, även om det inte var ett krav utan mer en rolig grej, så var Christian Sandbergs återkomst en viktig del i köpet av För all framtid kortet.

–Han är ju våran kapten, så är det bara! Jag ser mycket av det här gamla AIK med mycket hjärta och sådana saker, att man stannar i sin klubb. Sampa har ett fruktansvärt stort AIK-hjärta och kan visa ungdomarna som kommer upp också. Vi har ju fått upp en del juniorer till A-laget och det tycker jag är skitkul!

Trots att vi är mitt i sommaren och har några månader kvar innan pucken släpps på Hovets is ser Johan mycket fram emot den kommande säsongen, som han också har stora förhoppningar om.

–Jag hoppas vi får ihop ett lag som åker mycket skridskor, passar mycket och spelar fin hockey! Men framförallt att kunna gå till slutspel. Och så ser jag fram emot att få komma till Hovet, det längtar jag verkligen efter!

Johan hoppas fler som kan väljer att investera i ett Säsongskort | För all framtid.

–Det är ju självklart valfritt, men det är ett sätt att bidra till klubben. Ska vi komma till SHL så behövs ju varenda peng, så är det bara, och speciellt i de här tiderna som varit utan publik och så. Jag gör det främst för att kunna bidra till juniorerna som kommer upp, som verkligen vill kämpa för sitt AIK, säger Johan och fortsätter berätta om att han bidrar på alla sätt han kan. Till exempel var Johan Ärlerud en av de som valde att skänka ett klackkort till någon som inte hade den ekonomiska möjligheten att köpa ett själv.

–Jag kommer ju göra allt för att bidra! Och nu när man stolt kan visa upp det här kortet så hoppas jag att fler ska haka på, de som har möjlighet såklart.

AIK Hockey