E-print: ”Vi är glada att förknippas med AIK Hockey”

3 maj 2017 15:55

Det är inte bara spelartruppen som växer under försäsongen. AIK Hockey kan presentara att printföretaget E-print väljer att förlänga sitt samarbete med klubben.


E-print erbjuder en helhetslösning inom tryckproduktion för att effektivisera kommunikationen inom företagen, vilket betyder att de snabbt anammar det senaste inom teknik och tjänster för att alltid ligga i framkant. Företagets vd, Alexander Jensen, är glad över att kunna förlänga samarbetet med AIK Hockey.

– Vi ser stora fördelar med samarbetet med klubben och möjligheterna som uppstår. Vi är glada att förknippas med AIK Hockey, säger Alexander som har ett hjärta för klubben.

– Det var väldigt roligt och spännande under föregående säsong på Hovet. Nu får vi hoppas att laget har det som krävs för att gå hela vägen.

Mats Thelin på AIK Hockey menar att företag som väljer att stötta verksamheten möjliggör att klubben kan fortsätta satsningen mot SHL.

– Det är fundamentalt att våra partners vill förlänga samarbetet med AIK Hockey. Det gör det möjligt att vi kan fortsätta skapa något tillsammans kommande säsong.

Att få vara med på resan mot SHL är något Alexander ser som en självklarhet. Han – likt många andra – menar att svensk hockey behöver två Stockholmslag i SHL och hoppas på en stor hockeyfest nästa år.

– Min stora passion är hockey och jag kommer ihåg när Bert-Ola Nordlander, Mats Thelin och Leif ”Honken” Holmqvist spelade i Gnaget.

– Jag fick vara med när AIK fyllde 100 år som förening och då satt jag med några hockeyspelare. Jag hoppas att vi kan ha en ny hockeyfest nästa säsong när vi firar vår plats i SHL.

Mer om E-print hittar du här ››