Biljetterna till SHL-kvalet släppta!

11 mars 2016 14:21

AIK är fyra segrar ifrån SHL! Nu väntar ett direktkval i bäst av sju matcher mot Karlskrona som börjar på bortaplan lördag 19:e mars. Biljetter till AIK:s hemmamatcher finns nu ute till försäljning!


AIK kommer spela minst två matcher i kvalet till SHL mot Karlskrona. Datumen för dessa matcher är måndag 21:a mars kl. 19:30 och fredag 25:e mars kl. 19:30 varav den senare matchen kan få ändrad matchdatum. Mer information om detta kommer senare via hemsidan.

Ordinarie biljetter till båda matcherna är nu släppta till försäljning och även fast datumet för Gnagets andra hemmamatch inte är 100% klart, går det bra att köpa biljetter till den matchen också. Om det är så att matchdatumet ändras kommer biljetterna ändå att fungera.

Ordinarie biljetter till matchen finns från 50-275 kr och köps här ››

Köp familjebiljetter här ››

Har du säsongskort inkl. playoff? SHL-kvalet ingår självklart också i ditt säsongskort. Du kan gå som vanligt med ditt säsongskort på matcherna. På baksidan av sitt säsongskort står det "Grundserie inkl. playoff".

Har du köpt playoffpaket? SHL-kvalet ingår också i playoffpaketet. Du kommer få biljetter till matcherna skickade till din inkorg innan första kvalmatchen.

Köp biljetter och fyll Hovet till sista plats - AIK är endast fyra segrar ifrån SHL!