Partnergolf på Brollsta Golfklubb

8 september 2017 15:46

I torsdags arrangerade AIK Hockey en golftävling för partners på Brollsta Golf.


Varje år arrangerar AIK Hockey 1-2 golftävlingar som en del utav nätverkskonceptet. En av dessa goltävlingar gick av stapeln i torsdags när partners, spelare och ledare begav sig ut till Brollsta Golf. Dessutom deltog AIK-ikoner såsom Gunnar Lejdborg, Bengt Lundholm, Odd Nilsson, Mats Thelin, Mats Ulander och Lars-Erik Ridderström.

Dagen började med inskrivning och mingel innan lunch. Efter lunch fick alla deltagare värma upp inför kanonstarten och den stora golftävlingen. Tävlingsformen för dagen var en fyrmanna-scramble där det fanns priser för sex av nio lag samt två individuella priser för den spelare som kom närmast hål och den som kunde gissa sin "drive".

Ett stort gratis till vinnande lag som innefattade Peter Tedenbäck, Tony Wanderoy, Carl Renman och Victor Ekarv.

AIK Hockey vill rikta ett stort tack till alla partners som var med och deltog under dagen, tack även till spelare, ledare och AIK-ikoner som var med och gjorde golftävlingen till ett lyckat arrangemang.

AIK-spelarna Eric Norin och Erik Ullman tog både mikrofon och kamera för att täcka torsdagens partnergolf. Resultatet går att se i spelaren ovan.