Norin Holding: ” AIK Hockey ligger mig varmt om hjärtat”

11 juli 2017 17:40

Företaget Norin Holding har stöttat AIK Hockey sedan 2012 och fortsätter vara klubben trogen. – Detta har hittills varit väldigt framgångsrikt för bolaget, säger företagets ägare och VD, Christer Norin.


AIK-supportern Christer Norin har genom sitt företag valt att stötta AIK sedan 2012. Som sponsor hjälper de AIK Hockey med IT på kontoret.

– AIK Hockey ligger mig varmt om hjärtat sedan min ungdom. AIK är en klubb som ska spela i SHL, och denna säsong har vi förutsättningarna att ta oss dit, säger Christer Norin och fortsätter.

– Att fortsätta verka i AIK Hockeys affärsnätverk tillsammans med klubbens övriga sponsorer har varit väldigt framgångsrikt för bolaget, och är något jag ser fram emot även kommande säsong.

Som många andra AIK-supportrar är Christers favoritminne SM-guldet från säsongen 83/84.

– Jag gjorde lumpen med bland andra Per-Erik Eklund och Tommy Lehman. Då bjöd Per-Erik med oss på Hovet för att se AIK ta SM-guldet, vilket var otroligt stort, berättar Christer som har ytterligare ett kärt minne.

– Säsongen 08/09 lyckades AIK vinna klubbens första SM-guld i J18 efter att ha besegrat Skellefteå i finalen med 2–0 i matcher. Min son, Eric Norin, var med i laget och fick ta emot guldmedaljen tillsammans med bland andra Joakim Nordström, Mattias Janmark, Patrik Nemeth.

Efter sommaren drar sedermera hockeysäsongen igång igen. Spelarna har semester under juli månad men kommer ändå att fortsätta träna hårt för att vara redo inför höstens utmaningar. Precis som Christer Norin.

– Det kommer vara en del sommarträning för min del inför AIK:s Hockeyforum som är AIK:s nätverkshockey. Det äger rum på måndagar mellan klockan 7 och 8 på Ritorp under säsongen och det gäller att vara redo.

– I övrigt kan det bli en del turer med båten i skärgården tills hösten kommer och jag får snöra på mig skridskorna igen.