Sampa ska hem – Sista dagen idag!
Publicerad: 2021-07-06
herr
1 år, 10 månader och 14 dagar har det gått sedan Christian Sandberg lämnade AIK efter att ha spelat i klubben under hela sin karriär och blivit en av AIK Hockeys allra största ikoner – Nu är det dags att komma hem igen. Idag är sista dagen att bidra, nu kraftsamlar vi tillsammans!

{!a}

AIK Hockey och sportchefen Christoffer Malm har fört diskussioner med AIK-ikonen Christian Sandberg och AIK Hockey vill ta hem Christian, och Christian vill komma hem till AIK.

– Att få möjligheten att ta tillbaka Christian till AIK igen, till sitt hem, är av stor vikt för oss inte bara för att stärka lagbygget med hockeyspelaren Christian Sandberg, utan även med människan Christian, berättar sportchefen Christoffer Malm och fortsätter:

– Christian är den typen av ledare som vi tycker vi saknar i lagbygget just nu. Han är en person med stora ledaregenskaper som höjer nivån på sina medspelare och tävlar 100 procent i allting han gör, oavsett om det är träning eller match. Att få in Christian med sina egenskaper på och utanför isen, sin disciplin och AIK-anda skulle vara otroligt betydelsefullt och samtidigt väldigt roligt!

AIK Hockey har, precis som alla andra idrottsföreningar och företag, drabbats hårt efter en säsong utan publik och intäkter. Vi har därav ett begränsat budgetutrymme kommande säsong för att inte äventyra föreningen och dess ekonomi.

Vi har förståelse för att alla inte har möjlighet att stötta klubben på alla sätt. Men om du har möjlighet och, som vi, vill få hem en av AIK Hockeys moderna legendarer till Hovet igen så kan vi tillsammans göra det till verklighet!

Var med och ta hem Sampa! Sista dagen att delta är idag tisdag 6 juli.

Privatperson

Swisha valfri summa till 123 120 93 03 och märk betalningen med "Sampa"

Betala valfri summa till bankgiro: 479-6819 och märk betalningen med "Sampa"

Företag

Swisha valfri summa till 123 120 93 03 och märk betalningen med "Sampa"

Betala valfri summa till bankgiro: 479-6819 och märk betalningen med "Sampa"

Eller kontakta Anders Olson ([email protected]) eller Niklas Nestlander ([email protected])

AIK Hockey