Felicia Levin stannar i AIK
Publicerad: 2022-06-29
Dam
AIK Hockey förlänger med Felicia Levin som under sin första säsong i damlaget visade en fin utveckling.

Felicia Levin plockades upp från damjuniorerna inför förra säsongen, ett beslut som resulterade i 12 poäng på 36 matcher i sin första SDHL-säsong. Många minns säkerligen målet borta mot Leksand när Levin tog saker i egna händer och snurrade upp backarna på läktaren innan hon nätade.

Calle Wendt, huvudtränare och sportchef i damlaget, ser nu fram emot att se den 18-åriga forwarden ta för sig ännu mer.

–Felicia slog igenom på riktigt under förra säsongen och kommer nu komma in i nästa del av karriären där det handlar om att utveckla både sina styrkor och svagheter för att bli en etablerad spelare i SDHL över tid, inleder Wendt och fortsätter:

–Felicia har många egenskaper som en riktig målskytt har och vi ska fortsätta jobba för att hon ska utveckla bland annat de delarna i hennes spel under kommande säsong.

Felicia Levin anslöt till AIK:s damjuniorer säsongen 2019/2020 och slog då till med hela 25+15 poäng på bara 26 matcher. Säsongen därefter fick hon chansen att vistas i SDHL miljö, men när hon förra säsongen blev SDHL-spelare på heltid så tog hon för sig ordentligt ju längre säsongen pågick.

Den blivande 19-åriga målskytten känner sig nu redo för en ny säsong i damlaget.

–Att stanna kvar i AIK känns väldigt kul och spännande. Jag känner att AIK har varit en bra plats för min utveckling som spelare och person. Ritorp har även blivit som en trygg plats för mig, så det känns superbra att stanna ett år till, säger Felicia.

Kontraktet med Felicia Levin är skrivet över säsongen 2022/2023.

AIK Hockey