Matchinformation AIK-Karlskrona på måndag!

19 mars 2016 23:30

På måndag kommer Karlskrona på besök till Hovet för att spela match nummer två i kvalet till SHL.


Rockklassiker Challenge: Mats Thelin vs. Jonte Lundgren i periodpaus 1 På måndag är det Jonte Lundgren och AIK-legendaren Mats Thelin som möts i Rockklassiker Challenge i den första periodpausen. Vem hejar du på? Stanna kvar på läktaren under första periodpausen och se vem som vinner!

AIK Dam och juniorer Var med och hylla AIK-Dam och välkomna nya juniorer till AIK Hockey vid matchen på måndag! Damerna har gjort en bra säsong där man slutade trea i riksserien och tog sig sedan hela vägen till semifinal där det tog stopp mot Luleå.

Träffa Tobias Ericsson och Jesper Bratt i Fans Corner efter matchen!
Stanna kvar efter matchen och träffa de svartgula hjältarna från isen. Efter matchen kommer #7 Tobias Ericsson och #98 Jesper Bratt att mingla, skriva autografer och ta bilder med dig i Fans Corner.

Entréer Entré 11 och 13 gäller som publika entréer, entré 15 för dig som har säsongskort och entré 18.30 för dig som har biljetter till bortaklacken. Entré 16 gäller för VIP-kunder. Har du förbokade biljetter hämtas de ut i entré 13. Alla entréer öppnar 18.30 förutom entré 16 som öppnar 18.00.

AIK Hockey välkomnar dig ännu en härlig hemmamatch på Hovet!