Stort intresse för Gratismatchen

12 januari 2019 13:43
Herr

AIK Hockey har tillsammans med sina partners arrangerat tre Gratismatcher tidigare - alla med stor framgång. Förra året besegrades Modo inför fullsatta läktare. Denna säsong är det Björklövens tur att bekänna färg inför ett fullt Hovet.


Till hemmamatchen mot Björklöven råder det fri entré för alla, både på sittplats och ståplats. Gratisbiljetterna delas ut på matchdag i Globens biljettkassa. Vill du vara helt säker på att få en biljett och dessutom bättre platser finns möjligheten att förboka biljetter för endast 25:-/st. Först till kvarn gäller, ju tidigare du bokar desto bättre platser kommer du få.

Vi rekommenderar att förköpa sin biljett då biljetterna tagit slut vid tidigare Gratismatcher.

Över 4200 biljetter bokade

Det råder stort intresse att vara på plats under Gratismatchen mot Björklöven den 2 februari. Redan nu är det över 4200 biljetter som har bokats.

Efter genomförd beställning kommer AIK Hockey skicka ut biljetterna via mail till angiven mailadress. Absolut sista bokade biljetterna skickas på matchdag kl. 12:00. Biljetterna går att skriva ut eller skanna direkt i mobilen vid inpassering.

Biljetter till matchen bokar du här ››

Har du säsongskort gäller det till Gratismatchen

Nytt för i år | Galamiddag efter matchen

En nyhet för i år är att samtliga företag som ställer upp har en plats till galamiddagen efter matchen på Hovet, tillsammans med spelarna i laget. Under kvällen är du med i:

Utlottning av sargskylt till resterande del av säsongen.

Utlottning av LED till resterande del av säsongen.

Auktion av unika objekt.

Betalar du två kronor per åskådare har du två platser till middagen och deltar även i utlottning av:

2 st NHL-resor.

En plats i båset under en match.

Vill ditt företag vara med?

Som företag betalar du 1 kr per åskådare och möjliggör för en viktig publikmatch för AIK Hockey.

Företag som är med i Gratismatchen erhåller följande: - Företagsnamn på aikhockey.se - Samlingsannons i matchprogram för den aktuella matchen - Möjlighet att boka 50 biljetter till matchen - Två platser på VIP-hyllan inkl. en wrap och en dryck/person - Är med i utlottningen av en sargskylt till säsong 18/19

Vill du eller ditt företag vara med på Gratismatchen, kontakta:

Sevve Saberi 076-002 26 11

Mats Thelin 076-886 38 11