Boka ditt kort innan 2 juni - spara upp till 33%
Publicerad: 2018-05-29
Säsongskort
Det är många som längtar efter att se AIK Hockey nästa säsong, som går mot en rekordförsäljning vad gäller säsongskorten. – Intresset för AIK Hockey är väldigt högt inför kommande säsong säger klubbens biljettansvarige, Sevve Saberi.

Det är många som drar sitt strå till stacken under försäsongen, både spelare och supportrar. Något som har gjort att det är dubbelt så många som har valt att köpa säsongskort till AIK Hockey jämfört med samma tidpunkt förra året och förra veckan satt även spelarna i laget och sålde kort via telefon ››

Stark tro på laget

Den fina siffran tyder på att det finns en starkt tro på lagbygget inför kommande säsong bland AIK-supportrarna.

– Vid samma tidpunkt förra året hade vi sålt 649 kort jämfört med 1293 kort i år. Hela 87% av de som säkrat sin plats nästa säsong har även valt att köpa med playoff-tillägget, vilket tyder på att det är många som tror att laget kommer gå långt i kommande säsong, berättar Sevve Saberi.

Köp eller förläng kortet innan den 2 juni och spara upp till 33%

Den 2 juni kommer priserna att höjas - vilket gör att sista dagen för att förlänga och säkerställa att få samma plats på Hovet som föregående säsong för nuvarande pris är den 1 juni. Genom att köpa eller förlänga säsongskort innan prishöjningen sparar du upp till 33%, beroende på vilket kort du köper.

Säkerställ din plats på Hovet nästa säsong här ››

Du som hade säsongskort säsongen 17/18 fick den 25 april ett mejl från AIK Hockey med användarnamn och lösenord så att du kan logga in, välja vilka platser du vill förlänga samt betalsätt.

Användarnamnet är ens mejladress. Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt få ett nytt genom att trycka på ”Glömt lösenord”. Förläng ditt säsongskort här ››

Hade du inte säsongskort förra året men vill ha det i år - klicka då här ››

AIK AIK Ishockey