Applikator Måleri: ”AIK erbjuder oss bra och unik exponering”

6 juni 2018 12:04
NYHET

AIK Hockey kan stolt presentera sin senaste kontraktsförlängning i form av Applikator Måleri AB som förlänger sitt samarbete med klubben.


Med över 30 år i måleribranschen har Applikator Måleri hunnit med det mesta. De har bland annat målat i de flesta av Stockholms landmärken, såväl invändigt som utvändigt. Med andra ord är de – precis som AIK – överallt. Inför kommande säsong förlänger Applikator samarbetet med AIK Hockey

– För Applikator Måleri var det självklart att fortsätta det positiva samarbetet från föregående säsong. AIK erbjuder oss bra och unik exponering och fina evenemang, säger Applikators VD Martin Lind och fortsätter:

– Vi har under året som gick kommit i kontakt med flera företag, såväl nya kunder som leverantörer, vilket är ett direkt resultat av att vi valt att exponera oss tillsammans med AIK.

Niklas Enlund på AIK Hockey betonar vikten av att Applikator väljer att fortsätta stötta klubbens satsning mot SHL.

– För oss är det viktigt att kunna behålla partners och utveckla vårt samarbete, vilket Applikator valt att göra. Det underlättar även vårt arbete att nå målet - vilket är SHL, säger han.

Att få vara med och hjälpa klubben mot SHL är självklart något som Applikator ser som extra spännande.

– De nya regelverken och ekonomiska incitamenten gör att nålsögat att gå upp bara blir mindre och mindre men det sporrar också. Att göra det omöjliga möjligt, säger Martin Lind.

Martin själv är AIK:are och ser extra mycket fram emot mötena med Leksand kommande säsong.

– Jag är uppvuxen i Dalarna och då tog självklart min pappa med mig när det var Leksand mot AIK. Jag har några riktigt bra minnen från matcherna när AIK vann med stora siffror, berättar Martin som hoppas få uppleva nya härliga ögonblick på Hovet under kommande säsong.

– Vi ser fram emot en spännande säsong, gärna kryddat med en avslutning som tar oss till SHL.

Läs mer om Applikator Måleri här ››