Biljettinformation inför AIK–Mora 19/1

16 januari 2022 19:00
herr

Offentliga sammankomster och tillställningar har drabbats av ytterligare restriktioner, vilket innebär att vi från och med onsdagens match mot Mora IK endast får ta in 500 personer på Hovets läktare. Dessa 500 platser kommer att tilldelas säsongskortsinnehavare och partners.


Klockan 10.00 måndagen 17/1 öppnar bokningen av biljetter. Din unika kod skickas ut till din mailadress som ditt säsongskort (eller din VIP-pott för dig som är partner) är kopplat till.

För dig som behöver rullstolsplats kontaktar du Anton Johnson på [email protected] eller 070-723 57 08 för hjälp att boka dessa.

I och med att enbart 500 personer får komma in på Hovet kommer det att vara först till kvarn som gäller. Får du tag i en biljett kommer du inte bli erbjuden möjligheten att skaffa biljett till nästa match, förutsatt att alla 500 platser till matchen efter blir bokade. På så sätt erbjuder vi samtliga möjligheten att gå och se AIK spela på Hovet, om än inte på varje match.

Biljetter till kommande match, den mot Vita Hästen 26/1, kommer att släppas 20/1. Vi återkommer närmare släppet med vilken tid.

Skulle en match inte bli fullbokad kommer säsongskortsinnehavare som fått tag i biljett till tidigare matcher återigen bli erbjudna att boka biljett till kommande match.

Tänk på att du för att gå på AIK Hockeys hemmamatcher måste ha ett giltigt vaccinationsbevis och giltig ID-handling, såvida du inte är under 18 år eller har giltigt läkarintyg. Vi ber er också att komma i god tid då hanteringen av vaccinationsbevis påverkar inpasseringstiden ordentligt.