Barncancerfonden Stockholm Gotland bjuds in till årets häftigaste hockeyupplevelse!

6 februari 2019 12:00

För tredje året i följd arrangerar AIK Hockey BCF-matchen med syfte att ge Barncancerfonden Stockholm Gotlands medlemmar en kväll att minnas i idrottens tecken.


AIK Hockey och Barncancerfonden Stockholm Gotland upprepar fjolårets succé och bjuder in barn till en unik hockeyupplevelse. Barnen kommer att få ta del av flera roliga aktiviteter. Familjerna kommer att få tillbringa kvällen på Hovmästaren tillsammans med AIK-spelare. Det kommer bjudas på underhållning i form av trolleri-show samt tv-spel och bordshockeyspel. Dessutom kommer Gnagis att vara på plats.

De som vill kommer att få testa på att få vara sportjournalist och intervjua spelarna under matchen och även släppa pucken och delta i pausunderhållningen ”Menswear Challenge” - den här gången i ett speciellt format - som äger rum i den första periodpausen.

Som matchvärd och samarbetspartner står KFX HR-partner tillsammans med Barncancerfonden Stockholm Gotland.

Anmäl dig till matchen via Barncancerfonden Stockholm Gotlands hemsida ››

Buda hem en signerad replikatröja

Stricct Travel vill vara med och bidra till AIK Hockeys samarbete med Barncancerfonden Stockholm Gotland och har därför valt att skänka en signerad replikatröja från säsongen 18/19. Intäkerna från auktionen går oavkortat till Barncancerfonden Stockholm Gotland. Vinnaren av denna auktion kommer att få ta emot tröjan strax innan nedsläpp under matchen den 19 februari och tackas utav AIK Hockey, Stricct Travel och Barncancerfonden Stockholm Gotland. 

Auktionen stänger den 14 februari klockan 15:07.Du hittar auktionen här ››