Röstningen är avslutad!
Publicerad: 2021-12-08
herr
Röstningen i All-Star AIK är nu avslutad! De som röstats fram som de främsta spelarna under AIK Hockeys 100 år, samt två vinnare av säsongskort till 22/23 presenteras på Avicii Arena den 29 december – Så se till att köp din biljett för endast 100kr! (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet)

AIK Hockey firar 100 år och vill därför uppmärksamma den fantastiska historian sektionen besitter. Vi har därför tagit fram ett helt nytt koncept vi kallar för All-Star AIK. Århundradets AIK-femma (forwards, backar, målvakt samt coach) ska via en expertjury och er supportrar röstas fram för att sedan presenteras på jubileumsmatchen 29 december på Avicii Arena. (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet)

Den 22 november hade en expertjury bestående av såväl AIK-profiler som inbitna sportjournalister ett nomineringsmöte för att ta fram kandidater till respektive position.

Juryn har avlagt sina röster i ett slutet system, dessa öppnas efter supporteromröstningen är klar. Juryns makt är lika stor som supportrarnas, alltså 50/50. Efter genomförd supporteromröstning slås resultaten ihop med juryns för att kunna sammanställa resultatet och ta fram århundradets bästa tränare, målvakt, backpar och forwards.

Du som har varit med och röstar är dessutom med i utlottningen av ett säsongskort till säsongen 2022/2023! Vi drar två vinnare den 29 december på Avicii Arena. (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet)

Så missa inte avslöjandet av vinnarna av All-Star AIK, samt de två säsongskorten! Se till att vara på plats när AIK firar 100 års-jubileum på Avicii Arena (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet) 29 december när damlaget spelar mot Brynäs 15.00 och herrlaget möter Södertälje 19.00. Biljettsläpp 26/12 på aikhockey.ebiljett.nu och se till att även köpa dina biljetter i tid! Tillsammans ser vi till så att jubileumsfirandet blir ett att minnas!

AIK Hockey