Bemannia förlänger med AIK Hockey. ”Ett koncept som passar oss väldigt bra”
Publicerad: 2018-05-30
NYHET
Rekryteringsföretaget Bemannias logotyp kan lätt skådas av åskådarna på AIK Hockeys matcher med deras placering ovanför siffrorna på matchdräkten. Något företaget valt att fortsätta med även under årets säsong. – Vår exponering fungerar utmärkt. Vi når ut till våra kunder på ett smidigt sätt, säger företaget grundare och vd, Staffan Bruzelius.

Sedan starten 2002 har Bemannia varit en stor tillgång inom rekrytering och bemanningsbranschen vad gäller att genom sitt nätverk snabbt få fram kandidater för olika uppdrag. Varje kund och uppdrag, litet som stort, får fokus och uppmärksamhet. Företaget har valt att även nästkommande säsong stötta klubben.

– Vi når ut till våra kunder på ett väldigt smidigt sätt och får väldigt bra exponering. Kommande säsong blir väldigt spännande och det kommer bli kul att följa lagets resa, säger Staffan Bruzelius.

Staffan Bruzelius är ständig medlem i AIK och han tvekar inte att på jobbet visa vilket lag som gäller.

– Jag har ett AIK-skåp på jobbet som jag visar kunderna när de kommer. Det innehåller bland annat Martin Mutumbas matchtröja och en hel del hockeyprylar. Dessutom retar jag alla på jobbet som hejar på Djurgården och Hammarby, säger han och skrattar.

AIK Hockey är glada att kunna förlänga med Bemannia som behåller sin exponering på ryggen ovanför siffrorna.

– Det är såklart jätteviktigt att vi vårdar om våra trogna partners och Bemannia har varit en trogen partner i många säsonger. Deras logotyp gick att tyda på våra matchtröjor senast vi gick upp till exempel. Min resa med Bemannia började med en sargskylt och nu sitter de återigen, för andra säsongen i följd, på det allra heligaste – matchdräkten! Deras insats i år är starkare vilket tyder på att de tror på det vi gör och vill hjälpa oss att ta steget upp samtidigt som de har en plan med sin exponering, berättar Sevve Saberi.

Nästa säsong ser ut att bli väldigt spännande och AIK Hockey rustar. Staffan själv ser fram emot att åter besöka Hovet i september när serien drar igång igen.

– Det är kul att hockeyn satsar i år, det känns bra och vi kommer vara på plats vid varje hemmamatch och heja på laget.

Läs mer om Bemannia här ››

AIK AIK Ishockey