Matchinformation AIK-Karlskrona på fredag!

23 mars 2016 22:00

Jakten på SHL platsen fortsätter och på fredag är det dags för ny match mellan hemmastarka AIK och Karlskrona!


Rockklassiker Challenge: Mats Thelin vs. Niklas Jihde i periodpaus 1 På fredag är det Niklas Jihde som kommer att utmana AIK-legendaren Mats Thelin i Rockklassiker Challenge under den första periodpausen. Vem hejar du på? Stanna kvar på läktaren och se vem som vinner!

Matchens AIK-profile: Kristian Gahn Under 11 säsonger har han kämpat i Gnagets tröja och var med och vann Boden-matchen 1994 som tog AIK till Elitserien. Var med och hylla Kristian innan matchstart i det ceremoniella pucknedsläppet. Passa på att träffa, få autografer och ta bilder i Fans Corner under periodpaus 2.

Träffa Marcus Jonsson och Jonathan Léman i Fans Corner efter matchen!
Stanna kvar efter matchen och träffa de svartgula hjältarna från isen. Efter matchen kommer #13 Marcus Jonsson och #22 Jonathan Léman att mingla, skriva autografer och ta bilder med dig i Fans Corner.

Entréer Entré 11 och 13 gäller som publika entréer, entré 15 för dig som har säsongskort och entré 18 för dig som har biljetter till bortaklacken. Entré 16 gäller för VIP-kunder. Har du förbokade biljetter hämtas de ut i entré 13. Alla entréer öppnar 19.00 förutom entré 16 som öppnar 18.30.

AIK Hockey välkomnar dig ännu en härlig hemmamatch på Hovet!