Var med och sätt nytt publikrekord

12 mars 2020 17:12
herr

Många supportrar har hört av sig till AIK Hockey och ställt frågan hur de kan hjälpa till nu när klubben går miste om tilltänkta publikintäkter med de restriktioner som gäller vid evenemang. Svaret på det är att sätta nytt publikrekord!


Det rådande publikrekordet för klubben är 17 098 och sattes säsongen 1960/61 när laget spelade mot Djurgården på Johanneshov. Nu kan det rekordet dock suddas ut då klubben låter supportrar köpa en fiktiv biljett för 50:-/st och på så sätt sätta nytt publikrekord.

– Vi har under dagen fått mängder av förfrågningar från våra supportrar hur de kan hjälpa till. Vi har sett hur delar av hockeysverige resonerar och vi vill självklart inte vara sämre, säger Sevve Saberi på AIK Hockey och fortsätter:

–  Beslutet som togs igår är något vi självklart respekterar men det medför även konsekvenser för klubben då vi går miste om publikintäkter. För att kompensera detta siktar vi därför på att slå vårt publikrekord. Man kan köpa biljett för 50:-/st och det går att köpa så många man vill. Idrotten spelar en viktig roll i vårt samhälle och bidrar till en både säker punkt och gemenskap för många. Genom att vara en del av rekordjakten kan vi skapa en digital mötesplats för våra supportrar när vi nu inte kan ses på Hovet.

Du kan köpa en biljett genom att scanna QR-koden i artikelbilden.