OJ:s Vågsystem firar 10 år med AIK Hockey

9 maj 2018 10:42
NYHET

För tionde säsongen i följd väljer OJ:s Vågsystem att stötta AIK Hockey. – Jag är stolt över att vara en del av AIK Hockey, säger företagets ägare, Conny Koroll


Sedan 1991 har OJ:s Vågsystem tillverkat och sålt bandvågar till i första hand krossar och siktar inom ballastindustrin. Dessutom har företaget gjort lösningar för bland annat asfaltverk, betongstationer, reningsverk och värmeverk. Sedan maj 2015 drivs och ägs företaget av Conny Koroll, som ser fram emot ytterligare en säsong med AIK Hockey.

– Vi har varit med i många år nu och känner ingen anledning till att ändra inställning utan vill fortsätta bidra. Jag är glad över att kunna vara lyckligt lottad att kunna göra detta. Vi får hoppas att ännu fler känner så och vill hjälpa till och ge klubben bättre förutsättningar till lagbygget.

Kommande säsong blir företagets tionde raka som partner till AIK Hockey. Conny berättar varför företaget varit klubben trogen så pass länge:

– Att känna sig delaktig är en skön känsla. Sedan har vi en bra placering som syns mycket genom tv-rutan. Samarbetet och servicen från AIK har alltid varit 100% till belåtenhet. Jag är stolt att vara en del av AIK Hockey.

Ord som glädjer Sevve Saberi på AIK Hockey att höra.

– Det är otroligt viktigt att vi kan behålla våra partners, inte minst de som håller hockey närmast. OJ:s Vågsystem jackade upp föregående säsongen till att sätta sig på matchtröjan och har valt att förlänga sin plats över kommande säsong. Det är vi, såklart, väldigt nöjda med. En investering med stort hjärta kombinerat med en affärsmässig idé. AIK Hockey är stolta att vi har en partner som håller ställningarna åt oss i Leksand.

Mer om OJ:s Vågsystem går att läsa här ››