AIK on ICE - 2 augusti

28 juni 2017 11:52

Den 2 augusti är det återigen dags för det populära eventet – AIK on ICE. Samtidigt som spelarna i AIK sätter sina första skridskoskär på Hovet förkunnar laget att försäsongen går in i en ny fas – från gym till is.


Dagen startar 17.00 – Träffa AIK-profiler på plats!

Hovets portar öppnar upp klockan 17:00 i entré 16 och även fast laget inte går på is förrän 18:10 har du möjlighet att träffa AIK-profiler samt spelare från klubbens damlag för mingel, fotografering och autografskrivning.

Dessutom finns möjlighet att spela hockeyspel och tävla i speed-shooting.

Vinnaren kammar hem två säsongkort medan tvåan får två lösbiljetter till hemmapremiären den 19 september. Bronsmedaljören får 300 kronor att handla för i AIK Hockey Store.

Likt ifjol har du även chansen att gå under vår ”glassribba” gjord av hockeyklubbor.
Klarar du av utmaningen bjuder vi på glass.
För dem yngre supportrarna kommer även Gnagis att närvara.

Träning 18:10 – 19:30 – Spelarpresentation och tävling

Efter kl 18 får vi för första gången se laget som ska representera AIK Hockey på is kommande säsong. Var och en av spelarna och ledarna kommer att presenteras på Hovets is. Träningen kommer sedan att bjuda på tränings- och tävlingsmoment samt andra överraskningar.

Efter träning 19:30 – Intervjuer med spelare, ledare & autografskrivning

Innan spelarna har duschat och gjort sig i ordning kommer damlaget att presenteras. Du kommer kunna ta del av intervjuer inför kommande säsong, lagbygget och lagets 20års firande.

Efter att herrspelarna har duschat kommer de bege sig upp till norra VIP-foajén för autografskrivning samt ta foto med er supportrar.

Dessutom kommer ni kunna ta del av ytterligare spelar- och ledarintervjuer på plats.

21.00 stänger arena

AIK Hockey Store har öppet under hela eventet och kommer ha utförsäljning av merchandise. Har du inte köpt eller förlängt ditt säsongskort kan du också passa på att göra det på plats.

Anmäl gärna att du kommer

Anmäl gärna att du kommer till AIK on ICE här ››

Fotograf på plats är Daniel Brace från Braceiller productions.

Välkommen till AIK on ICE!