Lyckad andra träff för nätverket

13 november 2017 15:00

AIK Hockey höll i fredagsmorse säsongens andra träff för sina nätverkspartner i Länsförsäkringars lokaler i Solna. - En superlyckad träff, säger Katties Brunberg, ansvarig för AIK Hockey Business Network.


Det var en uppskattad träff som AIK Hockey höll för sina nätverkspartners.

Det bjöds på frukost och en intressant föreläsning från dagens gästföreläsare - agenten Joakim Persson från KJM Sports. Joakim har bland annat AIK-bekantingarna Jesper Bratt och Michael Lindqvist i sitt stall. Temat för dagen var: “Agenter - vilken roll spelar de inom svensk hockey och vad är skillnaden mellan en agent och en scout?” Föreläsningen gav deltagarna en unik inblick i hur livet som hockeyagent ser ut, med allt vad det innebär. Utöver föreläsningen gavs även alla nätverkspartners en chans att knyta nya kontakter med varandra.

Katties Brunberg, ansvarig för nätverket, var mycket glad över nätverksträffen.

– Jag tycker det var en superlyckad träff! Vi hade en intressant föreläsare i Joakim Persson. Kul att det ställdes väldigt många nyfikna frågor till Joakim. Det var många som kom fram och sa att de kunnat lyssna en timme till just för att det var så intressant. Kul att de som lyssnade fick lite kunskap om ett område inte många känner till. Sen hade vi ett nytt grepp den här gången där alla närvarande delades upp i grupper så för att nätverka satt man i mindre konstellationer om 5-6 i varje grupp. Jag fick höra en hel del positiva kommentarer om det. För man träffar verkligen varandra då och kan lära känna varandra. Det byttes många visitkort och nu hoppas vi att det mynnar ut i affärer företagen emellan också! Det är definitivt ett sätt vi kommer fortsätta arbeta på. Vi var också i jättetrevliga lokaler som Länsförsäkringar Stockholm bjöd in oss till och de bjöd oss även på en jättegod frukost, så det tackar vi för!

Vad får man som företag ut av ett medlemskap?

– Du får komma på sådana här träffar och lyssna på intressanta föreläsningar. Som på ett eller annat sätt kan tillhandahålla inspiration och kunskap till just ditt företag. Dessutom får du möjligheten att knyta kontakter till de andra företagen i nätverket. Våra partners får även vår hjälp till möjligheten att göra affärer inom nätverket. Vi hjälper till att skapa kontaktvägar, att öppna dörrar. AIK Hockey blir en gemensam nämnare att samlas kring, berättar Katties.

Om detta låter intressant blir du enklast medlem i nätverket genom att kontakta Katties Brunberg på 073-8091367, alternativt på mail: [email protected]

– Alla företag är välkomna! Vi står för inspiration, kontakter och möjligheten att göra affärer för inom ramen av nätverket. Plus ett personligt engagemang i det, säger Katties.

Redan nu på onsdag är det dags för nästa roliga aktivitet.

Nu på onsdag ska det spelas nätverkshockey på Hovet! Vår VD Anders Olson, agenten Joakim Persson, Anders Gozzi, Dick Tärnström ska alla vara med och de är taggade på detta! Andreas Johansson kommer även att vara med som ett Wild Card. Flera företag kommer med personer som har spelat hockey i AIK så det är superkul. På isen kommer även Sveriges första kvinnliga proffs att finnas med och vår egen Johanna Lagus som spelar i damlaget. Så det är verkligen profilstarkt ute på isen! Berättar Katties.

Nästa nätverksträff kommer att ske 19 januari. Mer info kommer senare om den träffen.