HÅJ Transporter fortsätter SHL-resan med AIK Hockey

7 juli 2017 15:39

Företaget har varit klubben trogen i många år och väljer att fortsätta samarbetet med AIK Hockey. – Hjärtat pumpar för klubben, hälsar HÅJ Transporters VD, Hans-Åke Johansson.


Från företagets adress i Kungens Kurva utför HÅJ Transporter distributioner med PostNord som den huvudsakliga uppdragsgivaren. Men hyr även ut bil med chaufför på timme för distribution åt ett antal företag i Storstockholm.

Idag består företaget av cirka 80 anställda och ett 50-tal fordon i trafik, alla tider på dygnet över hela Stockholm, med omnejd.
HÅJ Transporter har varit en lojal partner till AIK Hockey i flera år och har valt att fortsätta samarbetet även över kommande säsong.

– Samarbetet ger fina exponeringsmöjligheter för oss. Dessutom pumpar hjärtat för klubben, vilket gör att det är självklart att stötta AIK, säger Hans-Åke Johansson, som varit ständig medlem i AIK sedan 1980.

– Det har blivit en del matcher… Den som främst har etsat sig fast på minnet är semifinalen mot Södertälje 1984, då AIK vann med hela 11–1.

Kärleken för hockey började just på 80-talet.

– Det är den stora passionen när det kommer till sport. Min pappa tog med mig när jag var liten och det var främst farten som fick mig att älska sporten.

Nu fortsätter alltså AIK Hockeys resa mot SHL – tillsammans med HÅJ Transporter.

– Det ser jag fram emot. SHL är det slutgiltiga målet och jag ser fram emot hösten som kommer. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och man blir alltid väl omhändertagen på matcherna, hälsar Hans-Åke Johansson.

Mer om HÅJ Transporter AB går att läsa här ››