"Alltid varit en självklarhet att stötta klubben"

6 juli 2017 16:09

Byggföretaget Sandra Entreprenad fortsätter att vara en del av AIK Hockeys verksamhet även kommande säsong. – Det har alltid varit en självklarhet att stötta klubben, säger företagets VD, Mikael Öst.


Företaget har specialiserat sig inom byggnadsbranschen, speciellt gällande grundbyggnad sedan 1988. I över 10 år har företaget även stöttat AIK Hockeys plan att bygga en säker grund för laget att stå på.
– Jag är en gammal AIK:are och vill stötta klubben i mitt hjärta, hälsar Mikael Öst, VD på Sandra Entreprenad.
Vägen in till AIK och hockeyn började för Mikael på 70-talet när hans kusin spelade pojklagshockey i klubben. Därefter började kärleken till laget att gro ännu starkare och Mikael fick även chansen att uppleva glansdagarna på 80-talet.
Det var ett par härliga år och fina minnen, men det kanske bästa är från matchen mot Boden på 90-talet när vi vände och klarade av att ta steget upp.
Anders Westin på AIK Hockey gläds över det mångåriga samarbete som nu förlängs.
– Genom sitt mångåriga partnerskap tillsammans med den personliga passionen för AIK har Mikael och Sandra Entreprenad, liksom många likasinnade företagare, starkt bidragit till vår verksamhet på ett fantastiskt genuint sätt. Vi är både ödmjuka och stolta över att samarbetet fortsätter för att både Mikael och alla AIK-are ska få uppleva nya glansdagar inom kort igen!
Nu till sommaren väntar semester och en Norrlandsresa för Mikael som ska hälsa på några kompisar.
– Det är viktigt att man gör något kul på sommaren, för sedan kommer hösten och mörkret. Då är det tur att hockeyn finns.