Sebastian Falk skriver kontrakt med herrlaget

11 maj 2021 14:00
herr

Forwarden Sebastian Falk gästspelade i HockeyAllsvenskan förra säsongen och blev snabbt en publikfavorit – Nu belönas han med ett A-lagskontrakt.


Sebastian Falk, en av AIK Hockeys juniorspelare, fick under förra säsongen ta plats i A-laget och gjorde närmare 20 matcher i HockeyAllsvenskan. Sebastian fick inte bara göra sitt första mål i ligan, utan noterades för 4+1 poäng och gjorde ett starkt avtryck hos supportrarna. Många minns säkert Sebastians kyliga straffavgörande mot MODO i Februari (se det här)

Nu belönas forwarden med ett A-lagskontrakt kommande säsong.

– Sebastian är en kille som själv brinner för det här och han visade framförallt efter jul att han är en spelare som vi vill ha med i truppen i fortsättningen. Det är ytterligare en spelare som tar steget upp från AIK Hockeys juniorverksamhet vilket självklart är väldigt roligt, och han kommer göra allt för att förbereda sig nu under sommaren för att vara redo till säsongsstarten, berättar sportchefen Christoffer Malm.

– Det ska bli grymt kul att få representera AIK Hockey igen, det är något jag drömt om sen jag var liten. Jag längtar efter att få dra på mig AIK-tröjan igen och bygga vidare från där vi avslutade, säger Sebastian om förlängningen.

Kontraktet med Sebastian Falk är skrivet över säsongen 2021/2022.