AIK Hockey sluter flerårsavtal med M&M Caravane
Publicerad: 2020-08-07
M&M Caravane har valt att skriva ett partneravtal med AIK Hockey som sträcker sig över flera år. – Vi har ett hjärta som klappar för klubben, säger Jimmy Busch platschef på M&M Caravane.

M&M Caravane är ett anrikt och etablerat företag med lång erfarenhet av fritidsfordon. Företaget grundades i Västerås och utökade sin verksamhet i Stockholm/Bro 2014. I deras sortiment hittar man husbilar och husvagnar från två av landets ledande fabrikat. Företaget har även en historia av att stötta AIK Hockey och nu har man valt att skriva ett flerårsavtal med klubben,

– Vi har ett hjärta som klappar för AIK Hockey och får även en känsla av ett mer hållbart tänk från klubbens sida, vilket vi gärna vill förknippas med. Vi jobbar gärna långsiktigt och ser ingen anledning att inte teckna ett sådant avtal med AIK, säger Jimmy och fortsätter:

– Kontinuitet är alltid bra, både i marknadsföring och det dagliga arbetet på firman och det är en linje som vi försöker hålla. Man ska känna igen oss i rätt kanaler.

M&M Caravane kommer bland annat att exponeras i samband med AIK Hockeys hemmamatcher och framförallt på Mediakuben när laget får chansen att spela powerplay.

– Ja det stämmer, vi får hoppas att vi får spela många numerära överlägen säger Jimmy och skrattar.

Läs mer om M&M Caravane här ››

AIK Ishockey