AIK Hockey på NHL-resa med partners!

27 april 2016 10:22

AIK Hockey har som ambition att varje år genomföra en NHL-resa tillsammans med partners. I år bar resan iväg till New York och Boston.


4-10 april genomförde AIK Hockey en NHL-resa tillsammans med en grupp av partners. Under resan besöktes både städerna New York och Boston.

I New York sågs matchen mellan New York Rangers och Tampa Bay Lightning i Madison Square Garden. Utöver matchen var gruppen också på studiebesök på NHL:s högkvarter på Manhattan. Det gjordes även ett besök på Brooklyn Brewery med rundvandring och information om deras verksamhet samt guidad busstur genom en av världens häftigaste städer.

Under vistelsen i Boston tittade gruppen på matchen mellan Boston Bruins mot Detroit Red Wings i TD Garden och man hann också med att göra en utflykt till populära Wrentham Outlet Village lite utanför Boston för en shoppingtur.

Efter matcherna fick alla partners träffa de svenska NHL-stjärnorna Gustav Nyquist (Detroit), Niklas Kronwall (Detroit), Oscar Lindberg (New York) och Jesper Fasth (New York).

Det blev intensiva dagar med många intryck och mycket skratt. AIK Hockey tackar alla partners som åkte med och gjorde det till en lyckad resa!