Johan Olssons skänkta säsongskort har hittat hem!

21 juni 2021 16:00

AIK Hockeys J20-tränare Johan Olsson, som även klev upp som assisterande tränare i A-laget under slutet av förra säsongen, valde att skänka ett familjekort och kortet har nu fått en ägare.


Johan Olsson, assisterande tränare i AIK J20, väljer att hänga med på supporterinitiativet "gaphals" och skänkte i fredags ett säsongskort i form av ett familjekort för 1 vuxen och 2 barn.

Johan önskade att familjekortet gick till någon som aldrig haft ett säsongskort tidigare, och som även lovar att komma och stötta AIK:s juniorer på Ritorp vid ett par tillfällen kommande säsong.

Nu har den familjen hittats!

Det är ju min familj! .. som Johan söker. Vi har aldrig tidigare haft säsongskort - har under alla år tänkt att det skulle bli så svårt att gå på matcher på vardagar, med tanke på förskola/skola.. Men det har sällan hindrat oss! Vi har varit på plats ändå :) Sonen på 10 år spelar själv hockey, och vi saknar så att vara på Hovet! (och hänger mer än gärna på Ritorp också!) Nu vill vi ta med lillasyster (2 år) som tyvärr inte hunnit få gå på sin första hockeymatch ännu.. Men storebror har lärt henne hur vi hejar fram AIK, i med och motgång. Och alltid med de obligatoriska popcornen!

Skrev mamman i familjen när hon kontaktade AIK Hockey.

Idag under förmiddagen gick vi även ut på Instagram och Twitter med att "ur-gnagaren i exil" Bosse skänkte ett säsongskort, även det klackkortet har nu hittat hem hos en mamma vars son redan har säsongskort – Och nu får de möjlighet att gå tillsammans!

Vill du också skänka ett säsongskort till någon som inte har möjlighet att köpa ett eget? Kontakta Anton på [email protected] eller 070-723 57 08