Partnergolf på Brollsta Golf

2 maj 2016 15:13

I onsdags arrangerade AIK Hockey en golftävling för partners på Brollsta Golf.


Varje år arrangerar AIK Hockey 1-2 golftävlingar som en del utav nätverkskonceptet. En av dessa goltävlingar gick av stapeln i onsdags när partners, spelare och ledare begav sig ut till Brollsta Golf. Dessutom deltog AIK-ikoner såsom Anders "Ankan" Parmström, Rolf "Råttan" Edberg, Ulf "Lil-pröjsarn" Nilsson, Kai Nurmi, Mats Thelin och Mats Ulander.

Dagen började med inskrivning och mingel innan lunch. Efter lunch fick alla deltagare värma upp inför kanonstarten och den stora golftävlingen. Tävlingsformen för dagen var en fyrmanna-scramble där det fanns priser för sex av nio lag samt två individuella priser för den spelare som kom närmast hål och den som kunde gissa sin "drive".

Ett stort gratis till vinnande lag som innefattade Peter Tedenbäck, Joakim Thelin, Stefan Persson och Linus Lundin som vann en hotellweekend på Radisson Blu i Frösundavik.

AIK Hockey vill rikta ett stort tack till alla partners som var med och deltog under dagen, tack även till spelare, ledare och AIK-ikoner som var med och gjorde golftävlingen till ett lyckat arrangemang.