Supporter skänker klackkort

25 maj 2022 11:59
Säsongskort

Fler supportrar väljer att hjälpa andra, mindre, supportrar genom att skänka klackkort som AIK Hockey kan ge ut till yngre AIK:are som ansöker.


Det började med en anonym privatperson som valde att skänka klackkort för ungdomar, AIK Hockeys säsongskortsnyhet inför denna säsong. Därefter följde Ica Nära Järvastaden och även V. Dolk AB, och även Fräckas Sport & Service valt att skänka klackkort till AIK-supportrar. Flera supportrar har fortsatt att skänka säsongskort och AIK Hockey är oerhört tacksamma för de fina gesterna!

Niklas Abelin är nästa supporter att skänka ett klackkort för ungdomar, och för honom är det viktigt att kortet hamnar hos någon speciell.

–Jag ser helst att kortet landar hos en ungdom som bor med en ensamstående förälder som har det tuffare ekonomiskt. Jag vill att den ungdomen brinner för AIK men tidigare haft svårt att gå pga det ekonomiska. Kravet är att föräldern är ensamstående, berättar han och adderar:

–Det här är ett toppeniniativ och det känns som årets säsong kan bli jäkligt rolig!

Skicka in en ansökan om att erhålla säsongskorten

Är du, eller känner du någon, som är en perfekt kandidat för att erhålla ett av de skänkta klackkorten är du varmt välkommen att kontakta Anton Johnson på [email protected] där du gärna får berätta mer.

Vill du skänka säsongskort?

Vill du eller ert företag också skänka säsongskort till ungdomar eller någon som inte har ekonomisk möjlighet att köpa ett eget säsongskort? Välkommen att kontakta Anton på [email protected]