Fredrik Hynning tillbaka i AIK

27 april 2012 17:20

Ännu en pusselbit i sportchefen Anders Gozzis lagbygge har fallit på plats. Forwarden Fredrik Hynning är tillbaka i Gnaget.
– Fredrik kommer med sin frejdiga skridskoåkning och goda spelsinne passa bra i AIK, säger sportchefen Anders Gozzi.


Sportchefen Anders Gozzi har tagit hem ännu en AIK:are. Fredrik Hynning, 28, vänder hem till Stockholmsklubben efter åtta år. Forwarden, som lämnar Skellefteå efter en säsong, har tecknat ett två-årsavtal med AIK.
– Fredrik är ännu en spelare med starka band till AIK och vi är väldigt glada att han väljer att komma hem. Fredrik kommer med sin frejdiga skridskoåkning och goda spelsinne passa bra i AIK. Tillsammans ska vi arbeta för att få tillbaka honom i den form som gjorde honom till landslagsspelare, säger sportchefen Anders Gozzi.

Hynning lirade i AIK som ungdoms- och juniorspelare och tog klivet upp i A-laget säsongen 2002/2003. Efter två säsonger med AIK lämnade den skridskostarka forwarden allsvenskan för elitserielaget Luleå. Totalt spelade han 90 matcher för AIK och hann göra 57 poäng. Sedan dess har det blivit 324 elitseriematcher för Luleå, Timrå och Skellefteå.