Trustly ny premiumpartner till AIK Hockey
Publicerad: 2019-12-09
AIK Hockey och Trustly har ingått ett samarbete över säsongen 2019/20. – Med våra rötter i Stockholm känns det roligt att kunna stötta AIK säger Louise Nylén, Chief Marketing Officer på Trustly.

Trustly är ett fintechbolag som utvecklar och säljer betallösningar. Målet är att göra direktbanksbetalningar smidigt och enkelt för alla genom att koppla ihop kunder och handlare via bankkontot – navet i människors ekonomi. Sedan 2008 har företaget vuxit från att vara tre personer i Stockholm till att vara över 350 anställda på åtta kontor, spridda över Europa, Nord- och Sydamerika. Tillsammans hanterar de över nio miljoner betalningar varje månad. Nu vill företaget även hjälpa AIK Hockey att växa.

– Vi på Trustly är stolta att kunna erbjuda AIK Hockeys supportrar ett enkelt sätt att betala för sina biljetter på AIK:s hemsida och samtidigt ingå ett partneravtal tillsammans. Trustly är idag ett globalt företag, men med sina rötter i Stockholm känns det roligt att kunna stötta ett lokalt lag. Vi önskar AIK Hockey stort lycka till den här säsongen, säger Louise Nylén, Chief Marketing Officer på Trustly.

AIK Hockey är stolta över att kunna presentera Trustly som ny premiumpartner till AIK Hockey, vars logga kommer att exponeras på klubbens matchtröjor.

– Vi är glada över vårt samarbetsavtal med Trustly som innebär att vi över tid tillsammans kan öka samarbetet genom att erbjuda Trustly som betalningslösning på flera områden och där våra kunder aktivt kan hjälpa till med detta säger AIK Hockeys VD, Anders Olson.

Läs mer om Trustly ››

AIK Ishockey