Erbjudande till årskortsinnehavare i AIK Fotboll – Sista chansen IDAG!

1 juli 2022 13:00
Säsongskort

Det ska löna sig att stötta AIK i flera sporter! Därför får nu du som årskortsinnehavare till fotbollen ett erbjudande om att köpa säsongskort till AIK Hockeys kommande säsong. Erbjudandet har skickats till din mailadress och gäller t.o.m fredag 1 juli.


AIK Hockey tar nya tag inför den kommande säsongen och vill med det återigen ge de som har årskort till fotbollen en möjlighet att köpa säsongskort till hockeyn till ett förmånligt pris.

Huvudtränare Anton Blomqvist och sportchefen Christoffer Malm pekar på hur viktigt det är för dem att de inför denna säsong har fått möjlighet att bygga sitt eget lag från grunden och har en filosofi där de vill se unga, hungriga spelare som vill framåt i sina karriärer. Detta blandat med rutin och AIK-kännedom är vad de tror blir framgångsreceptet för den kommande säsongen. I dagarna presenterades även det senaste nyförvärvet, Daniel Muzito Bagenda, och han ser fram emot att åka ut inför ett fullsatt kokande Hovet igen. För att genomföra det är varenda en av er viktig!

Sista dag för erbjudandet är fredag 1 juli

Erbjudandet till dig som har årskort till AIK Fotboll skickades via mail den 2 juni. Har du kontrollerat skräpposten men ändå inte fått något mail är du välkommen att kontakta Anton Johnson på [email protected]