Nyemissionen gav drygt 17 000 kr till AjaBajaCancer

13 oktober 2021 12:00

I början av året genomförde AIK en nyemission, och för varje aktieköpare skänkte klubben 25 kr till AjaBajaCancer. Detta har nu resulterat i att AjaBajaCancer kunnat köpa in en träningscykel till barnokologen på Nya Karolinska Sjukhuset.


I samband med AIK Hockeys nyemission skänkte klubben 25 kr per aktieköpare till organisationen AjaBajaCancer som jobbar för att underlätta vardagen för cancerdrabbade barn och deras familjer. Totalt blev det fantastiska 17 450 kr till AjaBajaCancer!

–Detta är vi väldigt glada och tacksamma för. Pengarna har bland annat gjort det möjligt för oss att köpa in en träningscykel till barnonkologen på Nya Karolinska Sjukhuset. Cykeln kan användas både av tonåringar som behandlas och föräldrar under tiden de vistas där vilket ökar deras möjlighet till fysiska aktivitet. Tack alla som gjorde detta möjligt genom pengar, tips om val av cykel och hjälp med att bygga ihop den. Tillsammans gör vi skillnad! Säger Ellinor Stattin, en av AjaBajaCancers grundare.

AIK Hockey riktar ett stort tack till alla som köpte aktier i den senaste emissionen, som på så vis bidrog till AjaBajaCancers fina arbete!

Läs mer om AjaBajaCancer här ››