Rekordjakt i säsongskortsförsäljningen
Publicerad: 2021-06-25
herr
Säsongen 2016/2017 sålde AIK Hockey 2192 säsongskort, vilket är det högsta antalet klubben sålt i HockeyAllsvenskan. Kan vi slå det rekordet den här säsongen?

Med tre månader kvar till säsongspremiären i HockeyAllsvenskan, och ungefär fyra månader kvar av säsongskortsförsäljningen ligger vi drygt 1000 säsongskort efter vårt försäljningsrekord på 2192st. Vid den här tiden 2016 hade vi sålt 1400 kort.

AIK Hockey ser positivt på de besked från Folkhälsomyndigheten och regieringen som tyder på att vi med stor sannolikhet kommer att kunna välkomna er tillbaka till Hovet i höst! Om publikbegränsningarna kvarstår är det du med ett säsongskort som står först i kön till de tillgängliga platserna.

Oavsett om vi tillåts ta in 50 personer, 2000 personer eller 8094 personer så siktar AIK Hockey på fullsatt i hemmapremiären mot HV71 fredagen den 1 oktober.

Efter en säsongs som den föregående då publikfyllda matcher i princip helt uteblev hoppas vi att ni är lika taggade på en ny hockeysäsong som vi är!

I och med att vi inte kan garantera att publik tillåts i höst kommer du som köper säsongskort att få göra ett val huruvida du vill återkräva ersättning för ditt säsongskort eller efterskänka ditt säsongskort om publik inte tillåts på matcherna. Du kan även välja att avvakta och göra valet senare i år.

Vi vill även påminna om att du kan delbetala ditt säsongskort på 12 månader!

Var med i lagbygget 21/22 genom att köpa ditt säsongskort här ››

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Anton Johnson på [email protected] eller 070-723 57 08

Stort tack till alla er som förlängt eller köpt kort hittills!

AIK Hockey