Endast en vecka kvar nyemissionen!

24 mars 2021 12:30

Vi inleder slutspurten av emissionen då vi idag har exakt en vecka kvar innan aktiehandeln för AIK Ishockey AB stänger. Vi närmar oss just nu 550 delägare som köpt aktier i nyemissionen 2021, men fortfarande är det en bit kvar till målet.


Just nu: 1 816 451 kr / 542 investeringar

Endast 7 dagar kvar av nyemissionen!

31 mars är sista dagen att köpa aktier i AIK Ishockey AB. Än finns det alltså tid att tillsammans ta oss närmare målet på 5 MSEK och på så vis gå stärkta in i en ny säsong, samt in i 100 nya framgångsrika år!

Klicka här för att bli delägare!

Jag är intresserad av att köpa aktier, hur gör jag?

Vi rekommenderar att ta del av den information som finns om nyemissionen. Via aikhockey.se kan du ta del av bl.a. studioprogram, podcasts, artiklar och annat material.

För att köpa aktier går du in på www.pepins.com och loggar in/skapar ett konto och söker upp AIK Ishockey AB. Där kan du sedan välja antal aktier du vill investera i (lägsta insats är 1001kr) och väljer sedan hur du vill betala.

Har du fler frågor om nyemissionen? Läs våra frågor & svar genom att klicka här ››

Jag har inte möjlighet att köpa aktier

För dig som av olika skäl inte vill, eller kan, äga aktier i AIK Ishockey AB finns det många andra sätt att stödja klubben ekonomiskt. Bland annat genom diverse swishkampanjer och auktioner av matchtröjor, för att bara nämna några alternativ.