ABC-Gruppen fortsätter som partner: ”Känns naturligt”

11 juli 2017 14:39

Sedan säsongen 11/12 har företaget från Sollentuna valt att stödja AIK Hockey. Något de fortsätter med även kommande säsong. – Jag är AIK:are sedan barnsben, det känns naturligt, säger ABC-Gruppens VD, Mårten Strahl.


Sedan starten 1993 har ABC-Gruppen arbetat med marknadens främsta lösningar inom ventilation, styrning och reglering av el- och plåtarbeten. Företaget är baserat i Sollentuna och jobbar i hela Storstockholm. Hockeyn och AIK har funnits vid företags VD, Mårten Strahls sida, sedan han var liten.

– Min pappa var djurgårdare så det var kanske en liten revolt från min sida när jag var liten och bestämde mig för AIK men jag har aldrig ångrat mig. Jag fick även över min bror som till en början höll på Leksand men som kom tillbaka på rätt spår.

Mårten Strahl är ständig medlem i AIK, något han varit sedan 1976. Med sitt mångåriga supporterskap har han samlat på sig flera fina minnen.

– Det absolut bästa var när vi besegrade Växjö hemma på Hovet och tog steget tillbaka till högsta serien. När Lucas Lawson gjorde 1–0 exploderade hela Hovet, det var en otroligt häftig känsla, berättar Mårten som har en solklar favoritspelare i årets lag.

– Christian Sandberg är utöver det vanliga. Han levererar ständigt och går i bräschen. Jag har hans matchtröja från föregående säsong, det är något speciellt.

Anders Westin på AIK Hockey är glad över att AIK:aren Mårten Strahl väljer att fortsätta stötta klubben i sitt hjärta.

– Mårten har, med sitt mångåriga partnerskap och personliga passion för klubben, starkt bidragit till verksamheten. Målet är självklart att Mårten och alla andra AIK:are ska få uppleva nya glansdagar på Hovet inom kort igen.

Till hösten kommer man kunna träffa Mårten på Hovet men först ska han ta semester.

– Vi ska till Kenya och åka på safari men även hinna med att sola och bada. Det ska bli trevligt.

Mer om ABC-Gruppen går att läsa här ››