Lhådös Kakel: ”Lång tradition med AIK Hockey”

8 juli 2017 10:00

Familjeföretaget Lhådös Kakel är specialiserat inom kakelbranschen. Lhådös Kakel verkar över hela Sverige och har en lång historia i AIK Hockey. – AIK har gått i släkten och detta är mitt sätt att bidra, säger Mats Lhådö, ägare av företaget.


Sedan 1989 har företaget varit verksamt inom kakelbranschen. Företaget är baserat i Enköping och importerar kakel och klinker, främst från Italien, Spanien och Portugal men även i miss mån från andra delar av världen.

– Vi är 10 anställda och omsätter omkring 45 miljoner. Sedan 12 år tillbaka har jag drivit företaget själv, säger Mats Lhådö, som har sin familj att tacka för att han blev AIK-supporter.

– Min farfar hade säsongskort i många år. Sedan tog min pappa med mig till Hovet och därefter har jag haft säsongskort i flera år. Det har gått i släkten kan man säga.

Förutom att förlänga säsongskortet skrivs ett nytt samarbetsavtal med klubben över kommande säsong.

– Det är jätteroligt. Jag vill att AIK ska spela i SHL och detta är ett sätt att dra mitt strå till stacken och göra laget än mer slagkraftigt.

– Dessutom är det väldigt trevlig stämning på VIP:en där man får träffa andra AIK:are med samma intresse. Det känns som man kommer närmare verksamheten och får chansen att knyta kontakter. Något som är oerhört positivt, säger Mats Lhådös.

Mer om Lhådös Kakel går att läsa här ››